Contacte

93 818 03 62 max@fusionapenedes.com

Horari oficina

Dilluns a Dijous 9 a 13h y de 16 a 19h Divendres 9 a 15h

Localització

C/ Tossa de Mar, 6 08720 Vilafranca del Penedès

Pis ampli i lluminós a Vilafranca del Penedès - Barrio Poble Nou

Es ven pis de 109 m² a la quarta planta d´un edifici amb ascensor, ubicat a la tranquil·la zona del Poble Nou, Vilafranca del Penedès.

L´habitatge compta amb un ampli saló-menjador de 20 m² amb accés a un balcó orientat a l´est, que ofereix una agradable llum natural durant tot el matí i vistes clares cap a La Giarda.

Disposa de 4 dormitoris, un dels quals és doble, ideal per a una família o per als que necessitin espai extra. Els 2 banys estan equipats, un amb banyera i l´altre amb plat de dutxa, proporcionant comoditat i funcionalitat.

La cuina independent inclou zona de safareig i una galeria interior, perfecta per a emmagatzematge addicional o ús com a extra.

Entre les característiques addicionals, destaquen els terres de gres, la fusteria exterior d alumini, la calefacció de gas i, per descomptat, la comoditat de tenir ascensor a l edifici.

No us perdeu l oportunitat de viure en un entorn tranquil i familiar, ben comunicat ia prop de tots els serveis necessaris.

Característiques principals

Superficie: 109 m² Dormitoris: 4 Aseos: 0 Banys: 2

localització

Video

Tour virtual

Demani informació

Demani informació sense compromís, pot posar-se en contacte amb nosaltres, estarem encantats d'atendre'l i li contestarem el més aviat.

El vostre nom (requerit)

El seu email (obligatori)

La seva Telèfon (requerit)

Indiqui'ns el que desitja

 he llegit i accepto el Avís legal i Política de privacitat