Contacte

93 818 03 62 max@fusionapenedes.com

Horari oficina

Dilluns a Dijous 9 a 13h y de 16 a 19h Divendres 9 a 15h

Localització

C/ Tossa de Mar, 6 08720 Vilafranca del Penedès

Et presentem una oportunitat fantàstica per construir la casa adossada dels teus somnis. Aquesta parcel·la plana de 226 m² us ofereix l espai perfecte per edificar una casa de somni en un entorn tranquil i acollidor.



Amb 10 metres de façana, aquesta parcel·la et brinda una excel·lent oportunitat per dissenyar un habitatge adossat de planta baixa, primera planta i un impressionant sota coberta. Imagina totes les possibilitats que t ofereix aquest espai per crear la llar que sempre has desitjat.



A més de la seva mida generosa, aquesta parcel·la destaca per la seva ubicació convenient. Està situada en una zona tranquil·la i residencial, ideal per a aquells que busquen un entorn tranquil i familiar. Podràs gaudir de la tranquil·litat de viure en una comunitat ben establerta i alhora tenir accés ràpid i fàcil a totes les comoditats i serveis que necessites al teu dia a dia.



No perdis l oportunitat d invertir en aquesta parcel·la i de construir la casa adossada que sempre has desitjat. L espai i la llibertat per dissenyar la teva llar perfecte són al teu abast! Contacta ns avui mateix per obtenir més informació i començar a convertir els teus somnis en realitat. El nostre equip estarà encantat de brindar-te assessorament i acompanyar-te en cada pas del procés de construcció. No esperis més i fes aquesta parcel·la el lloc on construiràs els teus records més

Característiques principals

Superficie: 226 m² Dormitoris: 0 Aseos: 0 Banys: 0

localització

Video

Tour virtual

Demani informació

Demani informació sense compromís, pot posar-se en contacte amb nosaltres, estarem encantats d'atendre'l i li contestarem el més aviat.

El vostre nom (requerit)

El seu email (obligatori)

La seva Telèfon (requerit)

Indiqui'ns el que desitja

 he llegit i accepto el Avís legal i Política de privacitat